Andrews: Procesi i Vetingut ka rreziqe dhe sfida

Andrews: Procesi i Vetingut ka rreziqe dhe sfida

 Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke punuar në sundimin e ligjit dhe ndërtimin e institucioneve të besueshme kosovare për mbrojtjen e të drejtave të shoqërisë civile. Kështu u tha në sesionin e diskutimit të organizuar nga Instituti i Kosovës për Drejtësi në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane në Prishtinë. Zëvendës-ndihmës sekretari i Departamentit të Shtetit, Jorgan Andrews, tha se shoqëria civile në secilin vend është kruciale.(Teksti-Kujtesa Bajrami- FANA , kamera- Lulzim FANA)./21Media