Një mama e lumtur për “folenë”e saj

Një mama e lumtur për “folenë”e saj

Aktorja e njohur, Angelina Jolie sfiloi në tapetin e kuq të Toronto Film Festival bashkë me gjashtë fëmijët e saj.

Një nënë e vërtetë në karrierë Angelina ishte protagoniste gjatë dy ditëve intensive në Toronto dhe me vete donte të gjithë familjen e saj, fëmijët e moshave të ndryshme. Vivienne, 9 vjeç, Shiloh, 11, Knox 9 dhe Zahara 12, Maddox, 16 vjeç dhe Pax 13. Nga Brad Pitt nuk ka asnjë gjurmë për të përgënjeshturuar zërat e rikthimit të flaktë mes tyre.

Gjatë premierës së “First they killed my father” i marrë nga libri i Loung Ung, që bën fjalë për temën e masakrës kamboxhiane ku vdesin 2 milionë persona, Jolie sfiloi me një fustan të gjatë me një sup zbuluar.