Performon në shënim të 550 vjetorit të vdekjes së Skënderbeut

Performon në shënim të 550 vjetorit të vdekjes së Skënderbeut

Një aktivitetet i veçantë në shënim të 550 vjetorit të vdekjes së Gjergj Kastriotit – Skënderbeut është organizuar sot edhe në qendër të Prishtinës. Ansambli i Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota” ka defiluar në sheshet kryesore të Prishtinës, për të prezantuar në fund një performancë në sheshin “Skënderbeu”./21Media