Me 28 vota pro anulohet konkursi

Me 28 vota pro anulohet konkursi

Me 28 vota për dhe 11 kundër, Kuvendi Komunal i Prishtinës ka anuluar vendimin për Konkursin që është hapur për vendosjen e kiosqeve në Komunën e Prishtinës.

Replika dhe akuza të shumta u hodhën në mes asambleistëve të Vetëvendosje-s, LDK-së e PDK-së, se ky Konkurs është hapur për interesa personale të tre milionerëve e jo për të mirën e 30 familjeve. Pas një diskutimi përmbi një orë në fund u anulua konkursi.

Sot pronarët e kiosqeve protestuan për anulimin e këtij konkursi.