Mustafa: Kemi lëshuar mbi 5 mijë leje për armë zjarri.-Hajrizi: Ka interesim të madh të qytetarëve për posedim të armëve

Mustafa: Kemi lëshuar mbi 5 mijë leje për armë zjarri.-Hajrizi: Ka interesim të madh të qytetarëve për posedim të armëve

Për një shkallë më të lartë të sigurisë ne vend, institucionet përkatëse kanë vendosur që t’ua mundësojnë qytetarëve legalizimin e armëve, pasi konsiderohet se ka një numër të madh të armëve të zjarrit pa leje. Ministria e Brendshme dhe Policia e Kosovës nga 17 dhjetori kanë nisur fushatën për legalizimin e armëve, që do të zgjasë deri më 17 qershor 2019./21Media