Apostolova: Emërimet pa meritë në poste publike mbesin shqetësim

Apostolova: Emërimet pa meritë në poste publike mbesin shqetësim

Shefja e zyrës së BE-së në Kosovë Natalya Apostolova ka kërkuar që të ketë transparencë të plotë në përzgjedhjen e personave nëpër poste publike sidomos në gjykata. Ajo tha se shefat e agjencive të departamenteve ligjore, të pronave dhe të tjera, janë njerëz që janë të dënuar për shkelje të ligjit. Por tha se Kosova është në rrugëtimin e vetë drejtë BE-së./21Media