Apostolova i bashkohet inciativës "Let's Do it Kosova"

Apostolova i bashkohet inciativës “Let’s Do it Kosova”

Shefja e Zyrës së BE-së, Nataliya Apostolova do t’iu bashkohet aktivistëve dhe vullnetarëve të organizatës joqeveritare “Let’s Do it Kosova” për pastrimin e parkut të Gërmisë në Prishtinë.

Ky aksion është pjesë e Javës së Diplomacisë Klimatike të organizuar nga Zyra e BE-së, me qëllim të ngritjes së vetëdijesimit mbi nevojën e adresimit të ndotjes dhe nis në ora 11:00.