Liderët institucional u zotuan se Kosova është e përkushtuar për sundim të ligjit

Liderët institucional u zotuan se Kosova është e përkushtuar për sundim të ligjit

Shefja e zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Natalyia Apostolova, ua ka dorëzuar Raportin e Progresit për Kosovën kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli dhe kryeministrit Ramush Haradinaj. Apostolova tregoi rekomandimet e Parlamentit dhe Komisionit Evropian për liberalizmin e vizave për Kosovën, kurse liderët institucional u zotuan se Kosova është e përkushtuar në sundim të ligjit./21Media