Njër grup i Arbreshëve të Italisë po qëndron në Kosovë

Njër grup i Arbreshëve të Italisë po qëndron në Kosovë

Me rastin  e “ditëve të arbëreshëve”, Kuvendi i Kosovës mbajti mbledhje të veçantë për delegacionin  e komunave të arbëreshëve të Italisë, të cilët po qëndrojnë për vizitë në Kosovë.  U tha se arbëreshët e Italisë janë urë lidhëse për popullin tonë me civilizimin evropian dhe shembull i ruajtjes së identitetit  shqiptar./21Media