Dje është bërë përzgjedhja e këngëve  dhe lista është bërë publike

Dje është bërë përzgjedhja e këngëve  dhe lista është bërë publike

Që në momentet e para kur u bë publike se këngëtarja Arilena Ara do të merrte pjesë në Festivalin e RTSH-së, menjëherë nëpër median rozë u paramendua se ajo mund të ishte një fituese potenciale e festivalit të muzikës së lehtë shqiptare.

Pas përfundimit të afatit për pranimin e këngëve deri në datë 10 nëntor, dje është bërë edhe përzgjedhja e tyre dhe lista është bërë publike. Ajo që vërehet në listë është mungesa e emrit të Arilena Arës . Ende nuk dihet arsyeja e këtij vendimi, që e ka bërë këngëtaren të tërhiqet nga gara për festivalin, kënga e të cilit shkon në ‘’Eurosong’’.

Lista e pjesëmarrësve:
Artemisa Mithi

Boiken Lako

David dhe Genc Tukiçi

Elton Deda

Ergi Bregu

Evans Rama

Eugent Bushpepa

Grupi “Akullthyesit”

Grupi “Lynx”

Grupi “Na”

Inest Neziri

Lorela Sejdini

Manjola Nallbani

Mariza Ikonomi

Orgesa Zaimi

Redon Makashi

Rezarta Smaja e Luis Ejlli

Stefi dhe Endri Prifti

Tahir Gjoci

Voltan Prodani

Xhesika Polo