Arilena Ara shkëlqen në fotografitë e fundit

Arilena Ara shkëlqen në fotografitë e fundit

Këngëtarja e njohur dhe shumë  e dashur për publikun, Arilena Ara ka sjell fotosesion e ri në të cilin shfaqet me një  stil të  ri dhe krejtësisht unik.

Në  fotot e publikuara Arilena duket sa elegante aq edhe sportive.

Ndryshe Arilena po e shijon suksesin e këngës ‘Nëntori’ me të cilën është radhitur  e para në disa vende të botës.