Të dyshuarit janë dërguar në mbajtje

Të dyshuarit janë dërguar në mbajtje

Dje në Prishtinë janë arrestuar dy të meshkuj të dyshuar për kryerjen e vepres penale ‘kontrabandim me migrantë’ si dhe dyshim për falsifikim dokumenti.

Si prova materiale janë konfiskuar disa pajisje që shërbejnë për falsifikim të dokumenteve.

“Me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.”, thuhet në raportin e policisë./21Media