Të dyshuar një burrë dhe një grua

Të dyshuar një burrë dhe një grua

Policia e Kosovës dje në Mitrovicë ka arrestuar dy persona të dyshuar për veprën penale marrje me prostitucion.

Të dyshuarit janë dërguar në procedurë të shpejtë në gjykatë.

Janë arrestuar dy të dyshuar, një mashkull K-Shqiptar dhe një femër rome shtetase e R. Shqipërisë me dyshimin se të njëjtit kanë kryer veprën e cekur. Të dyshuarit janë dërguar në procedurë të shpejtë në gjykatë”, thuhet në raportin e Policisë./21Media