Ngasësi i kamionit është një 55-vjeçar

Ngasësi i kamionit është një 55-vjeçar

Policia greke arrestoi një shtetas grek pranë Solunës, i cili kontrabandonte 90 emigrantë në një kamion.

Siç njoftojnë mediat greke, ngasësi i kamionit është një 55-vjeçar dhe u arrestua deri sa tentonte që në mënyrë ilegale t’i kontrabondaonte drejtë Evropës emigrantët, të cilët e kishin paguar grekun për bartjen ilegale të tyre.