I dyshuari është liruar në procedurë të rregullt

I dyshuari është liruar në procedurë të rregullt

Një person është arrestuar në Mitrovicë, pasi i njëjti kishte vjedhur një pajisje elektronike.

I dyshuari ka kthyer pajisjen e vjedhur dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.