Nëna është akuzuar për vrasje të shkallës së parë

Nëna është akuzuar për vrasje të shkallës së parë

Para 25 viteve Sonia Charles, më saktësisht më 24 janar 1994 foshnjën e saj të posalindur e kishte hedhur në mbeturina e që më pas foshnja ishte gjetur e vdekur.

Policia e Louisianës kanë arritur ta arrestojnë 50 vjeçaren, duke përdorur teste të ADN-së që janë lidhur me foshnjën.

Autoritetet e Louisianës kanë thënë që testi i ADN-së ju ka ndihmuar ata të identifikojnë dhe të arrestojnë nënën e foshnjës e cila u gjend e vdekur në mbeturina para 25 viteve.

Sonia Charles, është akuzuar për vrasje të shkallës së parë. Autoritetet kanë thënë se Charles është nëna e foshnjës e cila është gjetur e vdekur në mbeturina në vitin 1994. /21Media