Angel Maria Villar është arrestuar sot

Angel Maria Villar është arrestuar sot

Presidenti i Federatës së Futbollit të Spanjës dhe njëherëshit nënkryetarë i FIFA-s dhe UEFA-s, Angel Maria Villar është arrestuar sot nga policia për shkak të akuzave për korrupsion.

Bashkë më Villar është arrestuar edhe djali tij, Gorka i cili po ashtu akuzohet për korrupsion. Raportohet se detaje të tjera rreth arrestimi të Vilar dhe djalit të tij do të dalin pas disa kohësh./21Media