“Hitachi customer event”

“Hitachi customer event”

Kompania Hitachi Vatara organizoi aktivitetin me klientë “HITACHI customer event ” ku u prezantua protofolio e Hitachit dhe arritjet më të fundit në tekneologji dhe biznes./21Media