IPhone X është sot për sot celulari smartphone më i shtrenjtë në treg, duke filluar nga 1000$

Loading...

IPhone X është sot për sot celulari smartphone më i shtrenjtë në treg, duke filluar nga 1000$

Por çmimi mund të jetë faktori kryesor pse kërkesat e iPhone X kanë qenë shumë të ulëta.

Ndërsa duket një situatë e papërshtatshme për gjigandin Apple, ka vendosur të përgjysmojë prodhimin nga 40 miliona pajisje në tremujor, në 20 miliona pajisje. Sipas TechSot tregjet që kanë qënë të dobëta janë pikërisht ato nga të cilat Apple kishte pritshmëri të mëdha si në SHBA, Evropë dhe Kinë.

Një tjetër arsye se përse jo shumë njerëz nuk po përdorim më pajisjet Apple është edhe lajmi se kjo kompani do të nxjerrë së shpejti në treg iPhone të ri në pranverë e ndoshta të shumtë janë atë që po presin më shumë detaje rreth iPhone-it të ri.