Kjo kërkon shumë durim

Loading...

Kjo kërkon shumë durim

Njihuni me artistin kanadez, Serge Belo cili njihet për shumë durim dhe një aftësi mahnitëse për të parë ‘pamjen më të madhe’.

Së bashku me 100 vullnetarë, ai kaloi orë të panumërta në rregullimin e gotave të plastikës të mbushura me ujë, dhe rezultati është një pjesë e bukur e artit, transmeton rtv21.tv.

Ju mund të pyesni veten pse dikush do të shpenzojë kaq shumë kohë për të bërë të njëjtën gjë pa pushim, por ka një ide prapa tij. Belo donte të trajtonte krizën rreth ujit të pijshëm të pastër. Me gjithë publicitetin që ka bërë puna e tij e artit ai patjetër arriti ta bëjë këtë!

Pamjet më poshtë tregon se si Serge Belo ka mbushur të gjitha gotat e plastikës me ujë shiu dhe pastaj shtoi pak bojë perimesh. Ai përdori 15 mijë litra ujë shiu për këtë dhe mbi një kilogram në ngjyrë! Vullnetarët e tij e ndihmuan atë me rregullimin e kupave plastike gjatë gjithë kohës, por asnjëri prej tyre nuk e dinte se çfarë po bënin saktësisht. Belo e mbajti atë sekret gjithë kohën.

Pas 62 orësh të punës dhe dhimbjeve të shpinës, Belo më në fund përfundoi punën e tij artistike./21Media