Disa nga ta mbase as nuk i keni menduar

Disa nga ta mbase as nuk i keni menduar

Shumë gjëra mund të porositen në internet dhe të vijnë në pragun e shtëpisë sonë. Në vitin 2012, në kulmin e saj, Amazon kishte shitur 306 artikuj në sekondë.

Disa prej atyre artikujve janë aq të qeshur, saqë është e vështirë të imagjinohen. Megjithatë, duke gjykuar nga vlerësimet, këta njerëz ekzistojnë.

Bright Side ka kombinuar një listë të artikujve argëtues, që mund të porositsi në internet dhe ne ju jsjellim të diskutoni se cilin prej tyre dëshironi të blini për vete ose si dhuratë./21Media

Këmishë e muskujve

Pantallona të gjera të grave

Lidhëse me hark të ndritshëm

Maskë mbrojtëse fytyre

Mini-golf për të luajtur në tualet

Një dhuratë për dashamirët e maceve

“Bankë” qesharake

Kukulla të gishtërinjve