14 artikuj qesharak

14 artikuj qesharak

Shumë gjëra mund të porositen në internet dhe të dorëzohen në pragun tonë. Në vitin 2012, Amazon kishte shitur 306 artikuj në sekondë. Disa nga këto artikuj janë aq qesharak, saqë është e vështirë të imagjinohet personi që i ka porositur ato. Megjithatë, duke gjykuar nga vlerësimet, këta njerëz ekzistojnë.

 Më poshtë keni një listë të artikujve argëtues që mund të porositni në internet dhe ne ju ftojmë të diskutoni se cilën prej tyre dëshironi të blini për veten tuaj ose si dhuratë./21Media