Arti si mënyrë e komunikimit me botën

Arti si mënyrë e komunikimit me botën

Rreth 10 për qind e popullsisë së përgjithshme të botës ose rreth 650 milionë njerëz, jetojnë me nevoja të veçanta sipas raportit vjetor të Statistikave.

Duke parë copat e artit në këtë listë, nuk mund të thuash se ato janë krijuar nga dikush me vështirësi, shpesh me shumë përpjekje dhe kohë të jashtëzakonshme, transmeton rtv21.tv.

Nga artistët që pikturojnë me gojën e tyre, këmbët madje pikturojnë edhe të verbërit – këta njerëz janë me të vërtetë një frymëzim. Të jetosh me kushte që nuk mund të imagjinosh më, ata shpesh e përdorin artin si një mënyrë për të komunikuar me botën. Për disa njerëz kjo është mënyra e vetme e komunikimit që ata kanë.

Shikoni këta artistë befasues, gjeni tregimet e këtyre njerëzve që ju motivojnë!/21Media