Ekspozita Frymëmarrje në gardh"

Loading...

Ekspozita Frymëmarrje në gardh”

Piktori dhe skulptori Mentor Berisha, në Galerinë e Ministrisë së Kulturës në Prishtinë, ka hapur ekspozitën e tij të radhës të titulluar “Frymëmarrje në gardh”. Në këtë ekspozitë ai ka prezantuar krijimet e tij në pikturë dhe skulpturë, të cilat do të shoqërohen edhe me një performancë artistike me citate kanunore.  /21Media