Artistja që krijon iluzione optike

7 Prill 2017

Artistja që përmes grimit arrin që të krijon iluzione optike mahnitëse 

Artistja që përmes grimit arrin që të krijon iluzione optike mahnitëse 

Mimi Choi është një makeup artiste 31 vjeçare nga Vankuveri i Kanadasë  e cila ka arritur që të shndërrojë dorën në një copë reale sushi dhe ka i shtuar vetes buzë dhe sy për një look fantastk 3D.

Me punimet mahnitëse dhe  shumë të veçanta që ka krijuar ajo ka arritur që të çmendë Instagramin.

Deri tani kjo artiste ka mbledhur mbi 100 mijë ndjekës të cilët e pëlqejnë punën e saj./21Media

gg

CaptureCapturefss