Përmes grimit krijon iluzione të pabesueshme

Përmes grimit krijon iluzione të pabesueshme

Dain Yoon është një artiste grimi më ndryshe nga shumë të tjerë. Në vend të krijimit të iluzioneve të qerpikëve më të gjata dhe buzëve më të plota ajo krijon iluzionet që sfidojnë realitetin që mund të bëjnë kthimin e mendjes suaj.

Yoon identifikon veten një artiste iluzioni vizual. Duke përdorur ngjyra uji, ajo mund të krijojë iluzione të mahnitshme të buzëve, syve dhe fytyrës në përgjithsi, shpesh duke u përzjerë në një skenë, shkruan rtv21.tv.

Të gjitha krijimet e saj janë kaq mahnitëse, është e vështirë të besohet se as nuk përdorë photoshop! Ju mund të shikoni disa prej iluzioneve të saj./21Media