Fidler ishte anëtar i jashtëm i ASHAK

Fidler ishte anëtar i jashtëm i ASHAK

Ditë më parë ne moshën 86 ka vdekur albanologu dhe ballkanologu i njohur gjerman, Wilfried Fiedler. Për Fiedler-in sot në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës është mbajtur mbledhje përkujtimore me ç ‘rast u tha se ai ishte një nga albanologët më të mëdhenjë të kohës sonë. Wilfried Fiedler ishte anëtar i jashtëm i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës. /21Media