Mulliqi u vlerësua si iniciator i themeleve të pikturës monumentale kombëtare

Mulliqi u vlerësua si iniciator i themeleve të pikturës monumentale kombëtare

Në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës u përurua monografia e akademik Muslim Mulliqit e punuar nga kritiku slloven i artit Brane Koviç. Me këtë rast, Musllim Mulliqi u vlerësua si iniciator i themeleve të pikturës monumentale kombëtare./21Media