Ja çfarë mund të ndodh

Ja çfarë mund të ndodh

Nëse keni një veturë, ka shumë mundësi që ju mbani një shishe ujë brenda saj. Edhe nëse e mbani ujin, për raste emergjente apo nëse thjesht dëshironi ta keni për çdo rast, mos e harroni se kjo është një shprehi e rrezikshme e sidomos gjatë verës.

Problemi është se uji në shishe e luan rolin e një objektivi dhe nëse rrezet e diellit e arrijnë, veçanërisht nëse shishja është në një sipërfaqe të errët, mund edhe të nis një zjarr, transmeton rtv21.tv

Mundësitë që një shishe me ujë të shkaktojë zjarr janë të vogla, por gjithsesi prapë ekzistojnë. Nëse nuk dëshironi që të jeni një rast i rrallë i zjarrit të shkaktuar nga uji, merreni shishen dhe largojeni nga vetura herave të tjera./21Media