Asus do të prezantojë modelin e tij më të ri Zenfone 5 më 27 shkurt, gjatë konferencës së panairit MWC 2018, në Barcelonë

Loading...

Asus do të prezantojë modelin e tij më të ri Zenfone 5 më 27 shkurt, gjatë konferencës së panairit MWC 2018, në Barcelonë

Seria e re e telefonit vjen pesë muaj pasi versioni Zenfone 4 është paraqitur në treg.

Disa raporte sugjerojnë se mund të shohim të paktën tri pajisje të reja – Zenfone 5, Zenfone 5 Lite dhe Zenfone 5 Max.

Modelet e reja do të kenë procesor Snapdragon.