Koha ka lënë gjurmë në këta persona

Koha ka lënë gjurmë në këta persona

Koha është një sundimtar i pamëshirshëm pa marrë parasysh sa jeni i famshëm ose sa miliona dollarë keni në llogarinë tuaj bankare.

Për fat të mirë tani që kemi kamera në xhep, mund ta dokumentojmë procesin e plakjes! Sigurisht, ne gjithashtu mund të përdorim teknologjinë tonë për të parë njerëz të tjerë më interesantë kur ishin më të rinj.

Le të marrim shembull për aktorët francezë. Ata janë të mrekullueshëm dhe jashtëzakonisht të talentuar dhe kanë luajtur në hite të panumërta të Hollivudit.

Le të ndalemi një minutë për të vlerësuar se si këta aktorë francezë dukeshin kur morën rolin e tyre të parë dhe sa ndryshme drastike kanë pësuar./21Media

Gerard Depardieu

Marion Cotillard

Laetitia Casta

 

Alain Delon

Brigitte Bardot

 Isabelle Adjani

Pierre Richard

Jane Birkin