Trajnimi është në vazhdën e aktiviteteve të parapara më planin strategjik

Trajnimi është në vazhdën e aktiviteteve të parapara më planin strategjik

”Mbështetja e mëtutjeshme e institucioneve të Kosovës në luftën kundër krimit të organizuar, korrupsionit dhe ekstremizmit të dhunshëm”, ka qenë tema e trajnimit dy ditorë në të cilin pjesëmarrës ishin edhe përfaqësues nga ATK.

Administrata Tatimore e Kosovës siç bëhet e ditur në komunikatë vazhdimisht bën përpjekje në luftimin e ekonomisë joformale, duke u bazuar në praktikat më të mira të vendeve të zhvilluara.

Trajnimi është në vazhdën e aktiviteteve të parapara më planin strategjik dhe planet tjera operative të Administratës Tatimore.

Projekti është mbështetur nga Bashkimi Evropian, i cili ka për qëllim vlerësimin e ekonomisë joformale në Kosovë./21Media