Batalioni shqiptaro-amerikan i UÇK-së përkujton 20 vjetorin e luftës çlirimtare

Batalioni shqiptaro-amerikan i UÇK-së përkujton 20 vjetorin e luftës çlirimtare

Djemtë dhe vajzat shqiptare nga Batalioni Atlantiku të cilët 20 më parë lanë Amerikën për t’iu bashkuar luftës çlirimtare në Kosovë, pas  dy dekadash po vijnë sërish bashkë në Kosovë.
Batalioni “Atlantiku”, me në krye komandantin Gani Shehu si dhe anëtarin e këshillit të qytetit të Nju Jorkut, Mark Gjonaj, do të qëndrojnë në Kosovë dhe Shqipëri për disa ditë.
Në vazhdim ndjekim materialin e korrespodenti tonë në Nju Jork, Halil Mula. /21Media