Koncerti është duke u mbajtur në sheshin “Skënderbeu”

Koncerti është duke u mbajtur në sheshin “Skënderbeu”

Sheshi “Skënderbeu” në Prishtinë aktualisht është i mbushur me një numër të madh të njerëzve, të cilët janë mbledhur për koncertin madhështor të tenorit kosovar,  Ramë Lahajt me miqtë.

Koncerti ka filluar në ora 20:30 dhe është organizuar nga Komuna e Prishtinës.

Më poshtë mund t’i shihni disa pamje nga ky koncert të sigurara nga portali rtv21.tv.  

Ky koncert po konsiderohet të jetë eveniment fantastik për qytetarët e Prishtinës, por edhe diasporën. /21Media