Rrjeti i Grave të Kosovës mbajti Kuvendin vjetor

Rrjeti i Grave të Kosovës mbajti Kuvendin vjetor

Rrjeti i Grave të Kosovës mbajti Kuvendin e 17-të Vjetor bashkë me të gjithë anëtarët ku mblodhi 158 organizata anëtare, partnerët dhe shumë përkrahës të punës së tyre. Rrjeti i Grave të Kosovës këtë Kuvend e shfrytëzoji për të reflektuar drejt arritjes së barazisë gjinore në Kosovë.

(Teksti-Albulena Nuha, kamera- Fatos Veseli)./21Media