Promovohet kuzhina dhe tradita kulturore shqiptare

Promovohet kuzhina dhe tradita kulturore shqiptare

Sot u mbajt dita e dytë dhe e fundit e edicionit të parë të Festivalit Prishtina Gastronomy, që ka kishte për qëllim promovimin e gastronomisë shqiptare duke sjellë kuzhinën dhe traditat kulturore shqiptare. Ky festival mblodhi kuzhinierët më të mirë shqiptarë nga të gjitha vendet e botës./21Media