Haxhiu: Kontratën e parë e ka nënshkruar anëtari i Këshillit drejtues të LDK-së

Haxhiu: Kontratën e parë e ka nënshkruar anëtari i Këshillit drejtues të LDK-së

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala, përkundër disa vërejtjeve miratoi unanimisht draft raportin e punës dhe tashmë i njëjti pritet t’i dërgohet Prokurorisë. U tha se ky raport është i mirë po që nuk ka arritur të përfundohet puna për shkak të mandatit ndërsa pjesa tjetër sic u tha  i mbetet legjislaturës së re për të vazhduar me këtë hetim së paku edhe për gjashtë muaj të tjerë./21Media