Siguria, shtrenjtimi i biletave, shqetësimet kryesore të auditorit

Loading...

Siguria, shtrenjtimi i biletave, shqetësimet kryesore të auditorit

Në Autoritetin e Aviacionit Civil të Kosovës e pranojnë se ka rritje të çmimit të biletave gjatë sezonit veror dhe këtë çështje e vlerësojnë si shqetësuese.  Besojnë se me liberalizimin e vizave do të ulen edhe çmimet e biletave./21Media