Këto fotografi janë të mahnitshme

Këto fotografi janë të mahnitshme

Është babai ai që vendosë shembullin e ‘njeriut ideal’ për vajzën e tij. Dhe Casey Fields e dëshmoi këtë. Përmes disa fotografive me vajzën e tij dëshmoi se disa kujtime janë më të rëndësishme sesa imazhi.

Jenn Floyd, një fotograf amerikan, realizoi fotografi të mahnitshme të këtij babai me vajzën 1-vjeçare duke luajtur në botën e tyre. Këto janë disa nga kryeveprat e tij./21Media