Bajrami e kritikoi Veselin edhe për keqpërdorim të mjeteve të Kuvendit

Bajrami e kritikoi Veselin edhe për keqpërdorim të mjeteve të Kuvendit

Shefja e grupit parlamentar të Nismës për Kosovën, Valdete Bajrami sot gjatë seancës plenare duke iu referuar Kadri Veselit, ka thënë se jo vetëm Peja po edhe komunat tjera kanë të njëjtin problem sepse ku ky koalicion e ka rritur numrin e papunëve në vendin tonë, andaj është për të mirën e qytetarëve dhe vendit që sa më parë të dorëzoheni sepse çdo ditë e juaja në qeverisje do të thotë mbytje e shpresës së qytetarëve tonë.

Ajo ka kritikuar Veselin për takimet me qytetar, duke thënë se po keqpërdorë mjetet e Kuvendit për fushata të subjektit të tij politik, por të jesh në Qeveri për 10 vite e të fillosh dje takimet me qytetar është absurd.

Bajrami tha se fillimi i ri nuk është vazhdim i mashtrimeve të radhës, duke thënë se pse nuk po bëjnë turne mbi spitalet ku rrezikohen foshnjet nga mos kujdesi.