Përcillen mesazhe për jetën, dashurinë dhe lirinë

Përcillen mesazhe për jetën, dashurinë dhe lirinë

Pas 25 ditë prova, trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës me sukses ka inskenuar premierën e shfaqjes  “Carmen”. Kjo shfaqje ku temë kryesore janë jeta, dashuria dhe liria, është projekti i dytë i koreografes ruse, Natalia Osipova me Baletin Kombëtar të Kosovës. /21Media