Domethënia e obeliskut dhe ndryshimi i shpeshte temë e shfaqjes

Domethënia e obeliskut dhe ndryshimi i shpeshte temë e shfaqjes

Të inspiruar nga obelisku “NewBorn”, dy koreograf nga Gjermania në bashkëpunim me Baletin Kombëtar të Kosovës, më 21 dhjetor sjellin premierën e shfaqjes “NewBorn”. Domethënia e obeliskut dhe ndryshimi i shpeshte i tij ka bërë që të jetë temë shfaqjeje./21Media