Rrugë të pa shtruara, mungesë e kanalizimit dhe e ujësjellësit

Loading...

Rrugë të pa shtruara, mungesë e kanalizimit dhe e ujësjellësit

Banorët e Fshatit Kllodernicë të Skenderajt janë detyruar që me vetiniciativë të shtrojnë rrugët me zhavor në këtë fshat.

Thonë se përveq rrugëve jo të mira po ballafaqohen edhe me mungesë të kanalizimit dhe të ujësjellësit.

Ndërsa në pushtetin komunal të Skenderajt, pohojnë se janë në dijeni për problemet e banorëve të Kllodernicës. Theksojnë se komuna është e interesuar të zgjidhë cdo problem të banorëve, por pa dhënë asgjë konkrete./21Media