Klubi i Barcelonës ka punuar vazhdimisht për të pasur një ekip edhe më të mirë në sëzonin 2018/19

Loading...

Klubi i Barcelonës ka punuar vazhdimisht për të pasur një ekip edhe më të mirë në sëzonin 2018/19

Të paktën kështu thotë gazetari Quique Guasch në Radio Katalunia i cili po ashtu ka thënë se përfaqësuesit brenda Barcelonës jane takuar tanimë me motrën e Griezmann për të mbyllur detajet e arritjes së tij tek Barcelona.

Sipas informacioneve që Mundo Deportivo ka, ishte një takim ku u fol për një kontrat pesë vjeçare dhe t’i paguhet klauzola prej 100 milionë eurosh Atletico’s, sepse 20 prej tyre shkojnë tek Real Sociedad, përshkak të të drejtave që ka me lojtarin.

Mirëpo pa u mbyllur sezoni nuk do të ketë asgjë zyrtare edhe pse operacioni mund të përshpejtohet dhe të kryhet më herët se fundi i sezonit.