Basha tha sot se marrëveshja e 18 majit ka vdekur

Basha tha sot se marrëveshja e 18 majit ka vdekur

Kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha, tha sot se marrëveshja e 18 majit, mes tij dhe kryeministrit Edi Rama, ka vdekur për shkak të manipulimit të, siç u shpreh ai, zgjedhjeve të 25 qershorit.

“Thelbi i marrëveshjes së 18 majit, ishin zgjedhjet e lira dhe të ndershme. Ndaj, dhe zgjedhjet e 25 qershorit shënuan vdekjen e kësaj marrëveshjeje”, tha ai./21Media