Rahoveci i uron mirëseardhje basketbollistit

Rahoveci i uron mirëseardhje basketbollistit

Klubi i Basketbollit Rahoveci ka afruar në radhët e veta fundorin amerikan, Joshua McFolley.

Një gjë të tillë e ka bërë të ditur vetë klubi, nëpërmjet një njoftimi në faqen e tyre zyrtare në Facebook, ku dhe i kanë uruar mirëseardhje.

Mc Folley ishte pjesë e disa skuadrave në Detroit të SHBA-ve, derisa në edicionin e fundit nga 31 ndeshje ka startuar me 27 prej tyre duke shënuar mesatare prej 13.5 pikë për ndeshje.

McFolley do të arrij sot në Rahovec për t’iu bashkuar skuadrës së Rahovecit.