Apostolova: projekti sjellë transparencë .-Tahiri: Kodi civil reforma më të madhe në fushën e së drejtës civile

Apostolova: projekti sjellë transparencë .-Tahiri: Kodi civil reforma më të madhe në fushën e së drejtës civile

U lansua projekti i Ministrisë së Drejtësisë dhe Zyrës së BE-së në Kosovë, “Mbështetje Kodit Civil, faza 2”. U tha se Kodi civil paraqet reformën më të madhe në fushën e së drejtës civile, dhe se objektivi i përgjithshëm i këtij projekti është përmirësimi i standardeve të sektorit gjyqësor në Kosovë./21Media