Çfarë thuhet në Raportin e Progresit 2019 për Kosovën?

Çfarë thuhet në Raportin e Progresit 2019 për Kosovën?

Në publikimin e raportit të Progresit për vitin 2019 thuhet se Kosova nuk ka treguar vullnet politik për avancimin e rrugës së saj integruese. Theksohet se korrupsioni është i përhapur dhe mbetet një çështje shqetësuese. Po ashtu, kërkohet heqja e tarifës 100 për qind ndaj mallrave të Serbisë dhe Bosnjës për t’i hapur rrugë dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë./21Media