Cramon-Taubadel: Procesi zgjedhor ka qenë i administuar mirë por ka pasur keqpërdorimi të resurseve publike

Cramon-Taubadel: Procesi zgjedhor ka qenë i administuar mirë por ka pasur keqpërdorimi të resurseve publike

Ndërkohë që Kosova vazhdon të ketë qeveri në detyrë për shkak të vonesave në krijimin e qeverisë së re, misioni i Vëzhgimit të Zgjedhjeve të Bashkimit Evropian vlerëson se zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit kanë qenë të administruara mirë dhe transparente, por procesi i numërimit ka vënë në pah disa probleme të cilat duhet të adresohen në reformën zgjedhore në Kosovë.(Teksti-Albulena Nuha, kamera-Berat Bahtiri.)./21Media