Filarmonia e Kosoves me “Simfoninë nr. 9” të Beethovenit paraqitet me koncert për nder të 20 vjetorit të çlirimit të kryeqytetit

Filarmonia e Kosoves me “Simfoninë nr. 9” të Beethovenit paraqitet me koncert për nder të 20 vjetorit të çlirimit të kryeqytetit

Në  kuadër të aktiviteteve 20/20 të Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me Korin dhe orkestrën  e Filarmonisë së Kosovës,  sonte nga ora 20:30 do të  sjellin  “Simfoninë Nr. 9” të kompozitorit Ludwig van Beethoven. Në këtë koncerti që për herë të parë do të realizohet në një ambient të hapur pritet të performojnë mbi 110 artistë nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut./21Media